• Slider 3
  • Slider 5
  • Slider 7
  • juniory
  • Slider 8
A+ A A-

Sobotu 21.04.2012 sa odohralo 9.Kolo Juniorskej Kysuckej Hokejbalovej Ligy (JKHL 2011/2012)

HBC Panthers Skalité 6:0 Svrčinovec Eagles (2:0 - 2:0 - 2:0)

Góly / Asistencie: P.Grochal, P.Firek (P.Grochal), J.Bobek (T.Firek), T.Firek, M.Ondrúšek 2x (T.Firek)

Brankár: Jakub Grochal  9/0 SV% -  100%, 8 SO, 240 minút bez inkasovaného gólu !

Strely: 15/9

Tresty: 2/2 P.Grochal, P.Firek 2min - Hrubosť

Rozhodca: František Ujházi

Zostava: - HBC Panthers Skalité -

Brankár: J.Grochal #21

Obrana:

1.Line T.Firek #12 – J.Bobek #18

2.Line L.Potočár #15 – M.Tomica #33

Útok:

1.Line P.Grochal #81 (A) – P.Firek #38 (C) – J.Strýček #9

2.Line Ľ.Gerát #68  (A) – M.Ondrišek #10 – A.Stuchlík

Tréner: V.Gerát, N.Chovanec

 

Svrčinovský jastrab skončil v pazúroch Skaliťanských Panterov

 

Po prvý krát sa kolo Juniorskej Kysuckej hokejbalovej ligy odohralo mimo mesta Čadca. Prvá zastávka tohto projektu bolo Skalité.

Sen za titulom časť ôsma. Prvý krát nastúpili hokejbalisti HBC Panthers Skalité pred domácimi fanúšikmi. A na našich chalanov to bolo vidieť. Môj dom môj hrad! Aj týmto by sa dal opísať dnešný prvý zápas ktorý, odohrali naši hokejbalisti proti súperovi zo Svrčinovca.

Od úvodného buly bolo jasné,  že zápas bude mať ten správny hokejbalový náboj. Po strate loptičky v strednom pásme musel Jakub Grochal vytiahnuť skvelý zákrok lapačkou,  ktorý musel zdvihnúť divákov z lavičiek po strele hráča Svrčinovcu. Vyzeralo to tak,  že hráči Eagles chcú body zo Skalitého. No lenže v tretej minúte ožil útočný panter  na našich hokejkách a Patrik Grochal dostal Skalité do vedenia 1:0. Skvelá útočná hra pokračovala a po strele Patrika Grochala vsietil druhý gól panterov kapitán Peter Firek. Hra zo strany Eagles upadala a pribudlo množstvo nevyužitých šancí. Stav 2:0 ostal svietiť na časomiere až do konca prvej tretiny.

V druhej tretine pokračoval tlak Skalitého,  ktorý sa s pribúdajúcimi minútami stupňoval a to vyvrcholilo gólom Jána Bobek,  ktorý spracoval prihrávku Tomáša Fireka a rázom sme viedli o tri góly. So stupňujúcim tlakom sa začalo hrať aj do tela diváci mohli vidieť skvelé  súboje  pri mantineloch na jednej či na druhej strane. Autorom piateho gólu bol Tomáš Firek,  ktorý si svoj gól zaslúžil celý zápas hral dobre a robil čiernu prácu.

Do druhej tretiny sa šlo za stavu 4:0. Domáci hokejbalisti ukázali súperovi kto je na ihrisku pán a to potvrdil Michal Ondrúšek,  ktorý skóroval hneď 2x. Navrátilec ktorý,  odohral svoj druhý zápas za Skalité v tejto sezóne ťahal celý prvý útok na krídlach s Ľubomírom Gerátom a Andrejom Stuchlíkom.

Po sírene sa mohli domáci Panteri radovať z ôsmeho víťazstva 6:0  ku ktorému prispel s ôsmym čistým kontom aj perfektne chytajúci Jakub Grochal,  ktorý opäť potvrdil svoje brankárske schopnosti.

Ďakujeme za podporu ľudí a hlavne mladých krásnych slečien,  ktoré si našli čas a boli nás podporiť v boji o titul.

Plusy dnešného zápasu:

·         • Skvelá účasť našich chlapcov.

·         • Bojovnosť, srdiečko nechané v hre.

·         • Domáce prostredie.

·         • Tradične brankár Jakub Grochal.

 

Mínusy dnešného zápasu:

·         • V tomto zápase nás môže mrzieť iba to že výsledok skončil len 6:0

Vyjadrenie hráčov po zápase:

Michal Ondrúšek (Útočník HBC Panthers Skalité)

Zápas proti Svrčinovcu sme vyhrali jasne 6:0.  Myslím si,  že po celý zápas sme boli lepší aj keď EAGLES pár krát vystrčilo rožky aj tak sem zápas udržali pevne v rukách.

Patrik Grochal (Útočník HBC Panthers Skalité)

Som veľmi rád že sme zvládli ďalší zápas,  ktorý sme dotiahli do víťazného konca. Teší ma aj to že som sa strelecky presadil a načal náš gólostroj. Svoj gól som venoval môjmu zlatíčku.

HBC Panthers Skalité 4:2 HBK Raková (2:0 - 2:0 - 2:0)

Góly / Asistencie:  Ľ.Gerát (T.Firek), J.Strýček (P.Firek), M.Janík 2x (P.Grochal, J.Strýček) – Ľ.Hajduk (M.Čuboň), M.Najdek

Brankár: Jakub Grochal  15/2  SV% -  86,6%, 250 minút bez inkasovaného gólu !

Strely: 14/15

Tresty: 0/0

Rozhodca: František Ujházi

Zostava: - HBC Panthers Skalité -

Brankár:

J.Grochal #21

Obrana:

1.Line T.Firek #12 – J.Bobek #18

2.Line L.Potočár #15 – M.Tomica #33

3.Line A.Stuchlík #89 – J.Vasiľ #11

Útok:

1.Line P.Grochal #81 (A) – P.Firek #38 (C) – J.Strýček #9

2.Line Ľ.Gerát #68  (A) – M.Ondrišek #10 – M.Janík #77

Tréner:

V.Gerát, N.Chovanec

Šláger 9.Kola pre HBC Panthers Skalité, zvíťazilo srdce a tímová spolupráca!

Dlho očakávaný druhý domáci zápas dňa o prvenstvo v Juniorskej Kysuckej hokejbalovej ligy medzi najlepšími celkami celej súťaže ale aj na Kysuciach sa niesol v bojovnom duchu. Diváci si prišli na svoje, nechýbali krásne góly, nádherné akcie, bravúrne zákroky brankárov a tiekla aj krv. Už tradične sa o prvenstvo v posledných rokov bojuje medzi dvoma celkam a to HBC Panthers Skalité a HBK Raková. Pred nedávnom hrali tieto celky spolu na turnaji v Opave v Českej republike,  kde vytvorili skvelú partiu lenže dnešok bol iný. Dnes bojoval každý za seba.

Sen za titulom časť deviata. Oranžovo – čierna družina na čele s kapitánom Petrom Firekom a trénerom Vladimírom Gerátom a Norbertom Chovancom čakal najťažší zápas jarnej časti. Od úvodného buly bolo jasné že oba tými chcú vyhrať a dosať sa na čelo tabuľky. Hral sa rýchly bojovný a tvrdý hokejbal. Skóre otvorili domáci hráči a to zaslúžene po prihrávke Tomáša Fireka dostal loptičku za bránkovú čiaru Ľubomír Gerát. Skaliťania hnaný domácim prostredím sa dostali do hernej pohody a začali častejšie ohrozovať bránu Rakovej, v ktorej stála Dominika Mariňáková. Stav sa nezmenil a po hvizde rozhodcu,  ktorý ukončil prvú tretinu svietil stav 1:0 pre Skalité.

Druhá tretina sa s pribudujúcimi minútami herne zlepšila. Po prepade v našej obrane sa k loptičke dostal Ľudovít Hajduk, ktorý však stroskotal na brankárovi Jakubovi Grochalovi. Hra sa prelínala z jednej strany na druhú. Pri mantineloch nechýbala hra do tela,  ktorá sa divákom musel páčiť. Po menších zaváhaniach  pred našou bránov sa k odrazenej loptičke dostal Matej Čuboň, ktorý nastrelil loptičku do svojho spoluhráča a tá sa smolne odrazila do našej brány. Rázom bolo vyrovnané. Do pozornosti dávame že Jakub Grochal dostal po 250 minútach prvý gól v tejto sezóne čo činí 8 zápasov a 10 minút. Škoda že pravé takýto smolný gól ukončil sériu čistých kont nášho brankára. Netrvalo však dlho a kde sa vzal tu sa vzal Miroslav Janík, ktorý poslal Skalité po asistencií Janka Strýčka do vedenia 2:1. Druhá tretina sa pomaly dohrávala a do prečíslenia sa dostal Peter Firek, ktorý sa dostal do kontaktu s Michalom Najdekom a po nastavený jeho ramena sa Peter Firek ocitol na zemi. Po tomto incidente sa na Firekovej tvári objavila krv no lenže rozhodca to posúdil ako čistý zákrok... a presilovej hry sme sa nedostali a stav 2:1 svietil do konca druhej tretiny.

V tretej desať minútovke sa lámal chlieb.  Hráči Rakovej začali aktívne čo pretrvávalo dlhými nápormi hlavne z útočného dua Mateja Čuboňa a Ľudovíta Hajduka. Minuloročný majstri vyrovnali takým spôsobom,  že nahodili loptičku na našu bránu a ta sa skĺzla po čepeli nášho obrancu a skončila v našej sieti. Tento vyrovnávajúci  gól zobudil spiaceho pantera. Peter Firek po krásnej prihrávke našiel voľného Janka Strýčka a ten ešte krajšie zavesil po pod nohy brankárky Rakovej. Janko bol určite náš najlepší hráč v tomto zápase,  drel a bojoval celý zápas. Definitívne víťazstvo na našu stranu zaistil Miroslav Janík, po príhravke Patrik Grochala. Miroslav Janík spracoval loptičku a z rohu hracjej plochy prekonal svojím druhým gólo v zápase brankára Rakovej. Skalité si zaslúžene vybojovalo tri body a môžu sa pravom radovať s prvenstva po 9.Kole JKHL 2011/2012.

Ďakujem všetkým chalanom,  ktorý sa zúčastnili tohto dvojzápasu a hlavne ľuďom, tím čo si na nás našli čas a prišli nás podporiť aj nám hokejbalistom sa lepšie hra keď ste na hokejbalovom ihrisku v Skalitom.

Plusy dnešného zápasu:

·         • Skvelá účasť našich chlapcov.

·         • Obrovská bojovnosť, srdiečko nechané v hre.

·         • Domáce prostredie.

Mínusy dnešného zápasu:

·         • V tomto zápase mrzí že Jakub Grochal dostal po ôsmich zápasov dva góly

Vyjadrenie hráčov po zápase:

Michal Ondrúšek (Útočník HBC Panthers Skalité)

Raková je super už súper z iného súdka,  ale potom ako sme strelili prvý gól sme si vedenie už nenechali vziať. Na konci zápasu bol hokejbal veľmi kvalitný z oboch strán a ľudia,  ktorí ostali až do konca sa mali načo pozerať. Góly do našej braný padli veľmi kuriózne a jeden s prispeným futbalového majstrovstva a druhy bol vlastný no čo aj taký je hokejbal.

Miroslav Janík (Útočník HBC Panthers Skalité)

Dnešný výkon bol veľmi dobrý hralo sa v dynamickom tempe, krátke striedania takže very good. Konečne som sa strelecky zobudil a pripísal som si dva dôležité góly,  ktoré pomohli môjmu týmu sa dostať na prvé miesto v tabuľke.

-Patrik Grochal-

The Official Fan Page: http://www.facebook.com/ hbcpanthersskalite

Oficiálny YouTube kanál:
http://www.youtube.com/ HBCSkalitePanthers

Hlavní partneri

zahrapartnersdarmaautoskola martausmarian hlavactrapperlevel upkysucka izbapavol olesnanikberndorf123 mobilurpinerpro educou halierikakia nadaciadruckermoda z drevars auto

Partneri

moj nabytokkia cadcatbcvanessarevital woodmaisb10npbmobilmarketplotymatrixmasiarstvofskfirma martausherny bazarkuchynske studioibvkubacleanexfoxroofakvaristikapajerpegassantomaxmightytkca cargopngkckucotespramdmsystemenzoannasyrarnadrmaxfankofresh itpaluchhafkaelkarovderpolluxredosbistrohockeyfarsetstreet medianovatechstepscykloprofitnessstolarstvoekmabuspavlikbabadtodakorybahamasalciernesvrcinovecskalitecaskarabeusmasazne studioxepapdomzmborinafenixtradiciemitkavrbaprivarovaeopravatoleohudobninybmokhidden

Mediálni partneri

mycbradolskysportvinmk

PODPORTE NÁS - 2% Z DANE

          logo2