• Slider 3
  • Slider 5
  • Slider 7
  • juniory
  • Slider 8
A+ A A-

V Sobotu 14.04.2012 sa odohralo 7- 8.Kolo Juniorskej Kysuckej Hokejbalovej Ligy (JKHL 2011/2012)

HBC Panthers Skalité 3:0 HBK Skalité Wolfs (0:0 - 2:0 - 1:0)

 

Góly/Asistencie: Patrik Grochal 2x (Tomáš Firek, Peter Firek) Ján Bobek (Ľubomír Gerát)

Brankár: Jakub Grochal 8/0,  úspešnosť 100%, 7 SO, 210 min., bez inkasovaného gólu!
Tresty: 0/0
Rozhodca: František Ujházi

Zostava - HBC Panthers Skalité -

Brankár: J.Grochal #21

Obrana:

1.Line L. Potočár #77 – T. Firek #9

2.Line J.Bobek #33 –A.Stuchlík #87

Útok: 1.Line P. Firek (A) #8 – P. Grochal (C) #17 – Ľ. Gerát (A) #98

Tréner: Vladimír Gerát

Zápasový boj o Skalité napokon pre Panthers!

 

Sen za titulom časť siedma . V siedmom kole  Juniorskej Kysuckej hokejbalovej ligy nastúpili proti sebe dva celky zo Skalitého. Panthers ktorí v tejto sezóne ešte neprehrali nastúpili proti Wolfs v menej početnej zostave. Na Lavičke trénera Vladimíra Geráta chýbali viaceré opory v tíme. Po odstupe klubu HBK Bistro pod lipou sme sa dosali na druhé miesto v tabuľke pretože náš odveký rival HBK Raková má o zápas odohraný viac.

Prvý šláger siedmeho a ôsmeho kola sa začal vyhratím buly pre Panthers Skalité. Hneď v úvode hrozili Panteri niekoľko nebezpečnými šancami, lenže Panthers Skalité bolo na svojho súpera príliš a doslovne milí pretože priveľa kombinovali a vôbec neohrozovali branú v ktorej stála Nina Gerátova Hra sa odohrávala prevažne v obrannom pásme Wolfs. Zo šanci Panterov ani jedna loptička neskončila v sieti Skalitého Wolfs a tak sa prvá tretina skončila 0:0.

Do druhej tretiny  šli Panteri za účelom streliť nejaký ten gól a dostať sa do vedenia. No až, po vyše šiestich minútach sa Panteri konečne presadili autom gólu bol Patrik Grochal ktorého našiel svojou prihrávkou Peter Firek. Netrvalo dlho a Nina Gerátova vyťahovala spoza svojho chrbta druhy gól Panterov, ktorý zaznamenal Ján Bobek navrátilec ktorý bol na hosťovaní v Turzovke, asistenciu si pripísal Ľubomír Gerát. Stav 2:0 vydržal do konca druhej tretiny.

Vstup do tretej tretiny bol už obstojnejší aj na strane Skalitého Wolfs, tí vystrkovali rožky a chceli streliť nejaký ten gól, ale Panteri ich nepustil cez svoje obranné pásmo. Spomedzi vlkov vynikali najme Michal Stenchlák, Kristiján Vojčiňak a brankárka Nina Gerátová. Hra sa odohrávala opäť väčšinou pred bránkou Wolfs. Po samostatnom úniku Tomáša Fireka, ktorý našiel svojou krásnou prihrávkou  Patrika Grochala sa stav menil na 3:0. O zápase bolo rozhodnuté a Panteri si tak pripísali  svoju šiestu výhru v tejto sezóne.

 -Patrik Grochal-

The Official Fan Page: http://www.facebook.com/ hbcpanthersskalite
Oficiálny YouTube kanál: http://www.youtube.com/ HBCSkalitePanthers

Plusy dnešného zápasu:

• Skvelá útočná hrá.

• Disciplína.

• Siedmi zápas dotiahnutý bez inkasovaného gólu a siedme čisté konto v rade pre Jakuba Grochala.

Mínusy dnešného zápasu:

• Dnes nás môžu mrzieť len nevyužité naše gólové šance

Vyjadrenie hráčov a predsedu ligy  po zápase:

 Jakub Grochal (HBC Panthers Skalité )

Ďakujem všetkým našim hráčom, ktorý mi pomohli vychytať moje siedme čisté konto v rade a že už 210 minút náš tím nedostal gól. Ale čo je hlavné že si do tabuľky prepisujeme tri body.

Marek Heglas (Predseda JKHL)

Derby medzi dvoma klubmi zo Skalitého sa hralo v slušnom tempe, počas celého zápasu mali však Panteri navrch. No Wolfs dlho vzdorovali, myslím, že výsledok je prijateľný pre oboch.

Ostatné výsledky 7-8.Kola JKHL

Krásno Sparrows 3:0 St.Dominics Raková

HBK Skalité Wolfs 2:6 HBK Turzovka

HBK Muflóni 2:1 Svrčinovec Eagles

HBK Raková 4:1 Krásno Sparrows

St.Dominics Raková 1:3 HBK Turzovka

Hlavní partneri

zahrapartnersdarmaautoskola martausmarian hlavactrapperlevel upkysucka izbapavol olesnanikberndorf123 mobilurpinerpro educou halierikakia nadaciadruckermoda z drevars auto

Partneri

moj nabytokkia cadcatbcvanessarevital woodmaisb10npbmobilmarketplotymatrixmasiarstvofskfirma martausherny bazarkuchynske studioibvkubacleanexfoxroofakvaristikapajerpegassantomaxmightytkca cargopngkckucotespramdmsystemenzoannasyrarnadrmaxfankofresh itpaluchhafkaelkarovderpolluxredosbistrohockeyfarsetstreet medianovatechstepscykloprofitnessstolarstvoekmabuspavlikbabadtodakorybahamasalciernesvrcinovecskalitecaskarabeusmasazne studioxepapdomzmborinafenixtradiciemitkavrbaprivarovaeopravatoleohudobninybmokhidden

Mediálni partneri

mycbradolskysportvinmk

PODPORTE NÁS - 2% Z DANE

          logo2