• Slider 3
  • Slider 5
  • Slider 7
  • juniory
  • Slider 8
A+ A A-

 

V Sobotu 12.11.2011 sa odohralo 3.Kolo Juniorskej Kysuckej Hokejbalovej Ligy (JKHL 2011/2012)

 

HBC Panthers Skalité 0:0 HBK Turzovka (0:0)-(0:0)-(0:0)

 

Góly:


Brankár: Jakub Grochal 5/0 úspešnosť 100%


Tresty: 1/0 Matián Krenželák 2 min.

 

Rozhodca: František Ujházi

 

Zostava - HBC Panthers Skalité -

 

Brána:

Brankár J.Grochal

 

Obrana:

1.Line M.Krenželák - L.Potočár

2.Line J.Vasiľ - M.Tomica

3.Line A.Stuchlík - J.Cyprich

 

Útok:

1.Line P.Firek (C) - P.Grochal (A) - T.Firek

2.LineJ.Bobek - Ľ.Gerát (A) - J.Strýček

 

 

V sobotu 12.11.2011 sa konalo 3.Kolo JKHL 2011/2012. Za pekného jesenného počasia sme ako minuloročný vicemajstri ligy a bez straty bodu v tejto sezóne nastúpili na svoj štvrtý majstrovský zápas a to proti nováčikovi klubu HBK Turzovka.

Pred zápasom bolo jasné kto bude favoritom a kto bude diktovať tempo hry. Hokejbalisti Skalité prišli na zápas v plnej sile, 15 členný káder pod vedením Nórberta Chovanca bol pripravený zaklincovať svoju 4 výhru v rade. Ale... Veľká škoda tohto zápasu. S Turzovkou sme predviedli veľmi dobrý výkon, ktorý sme však neokorenili gólom. Dobrý výkon podal brankár Jakub Grochal ktorý má po dnešku 4 čisté konto vrade . S Turzovkou sme tak zatiaľ túto sezónu získali iba jeden bod.

V Čadci sa hral rýchly, no viac bojovný hokej. Oba tímy sa skôr zamerali na taktiku a v prvej tretine videli diváci málo príležitostí. Hokejbalisti Skalitého mali pár sľubných šanci, no všetko stroskotávalo na brankárovi Turzovky Jakubovi Čuboňovi. V podaní Panterov to vypadalo že poľahky sa dostanú k trom bodom.

V druhej tretine pribudlo viac vzruchu a bojovnosti, šance mali najmä Skaliťania v 12 minúte Gerát preveril Čuboňa no nebezpečnejšia bola dorážka Jána Bobeka. O minútu neskôr mohol po strele Tomáša Fireka skórovať aj jeho brat Peter Firek. Šance mali aj Peter Firek s Patrikom Grochal no sme pol metra nedokázali prekonať brankára Čuboňa a tak Turzovka ubránila aj druhu tretinu zápasu. Za zmienku stojí aj brejk hráčov Turzovky ktorí zlikvidoval sto percentný Jakub Grochal.

Aj na začiatku tretej tretiny sa dostavali Skaliťania hravo cez obranný val Turzovky, keď sa dostal do prečíslenia Juraj Vasiľ s Ľubomírom Gerátom zdalo sa že po tejto akcií budem viesť, no nestalo sa tak, Juraj to zobral do vlastných rúk a nepodarilo sa mu žial prekonáť golmana Turzovky. Po strelách Ľ.Geráta, P.Fireka, T.Firek, J.Bobeka, Krenželáka a Adama Stuchlíka, svietil dve minutý pred koncom tretej tretiny stav 0:0. Hrači Turzovky si vzali Time Out – preto že sme sa nechali vylúčiť a na trestnú lavicu si šiel sadnúť Marian Krenželák. Hra sa preniesla do nášho obranného pásma. Po vyhratom buly Fireka sa k loptičke dostal Gerát ktorý získal pasmo a celý zvyšný čas sme strávili obstrielovaním bránky Turzovky no však neúspešné a po siréne svietil stav 0:0. Jedine čo mohlo Skalité tešiť bolo štvrté čisté konto v rade pre Jakuba Grochala.

-PG- ©

Vyjadrenia hráčov po zápase:

 

Ľubomír Gerát (Skalité): Všetci hrali dobre, no aj tak to bolo na ... (Cenzúra) :D

 

Jakub Grochal (Brankár Skalité ): ... No coment

 

Peter Firek (Kapitán Skalité): Množstvo nevyužitých šancí, A treba zlepšiť efektivitu striel na bránu.

 

Patrik Grochal (Skalité): Tím podal ako vždy skvelý výkon, či obrancovia, útočníci a brankár, len sa nám dnes smola lepila na hokejky. A môžeme byť iba na seba nahnevaný že sme nevyužili toľko príležitostí... inak to vidím pozitívne neinkasovali sme a máme zatial opakujem zatial :D stále najlepšiu obranu a aj najlepšieho  brankára v lige :)


 

 

Ostatné výsledky:

 

Hbk Skalité Wolfs 0:5  HBK Bistro pod Lipou

 

Góly: Prívara 3( Ďuriš, Blahovec), Ďuriš 2 (Prívara)

 

Strely : 5/10

 

 

Prvé body v súťaži získali hráči Bistra, ktorí aj s prispením 4 dievčat v zostave dokázali bez väčších problémov zdolať juniorov zo Skalitého.

 


 

 

HBK Raková 4:0 Svrčinovec Eagles

 

Góly: Zajac (Jašurek), Kurej (Papík), Kvašňovský (Bazger), Bazger

 

Strely : 7/6

 

 

Po prehre z minulého kola už hráči Rakovej nenechali nič na náhodu a v silnom zložení si poľahky poradili so Svrčinovcom 4:0.

 



Hbk Krásno Sparrows 0:0 HBK Muflóni

 

 

Góly:

 

Strely : 12/7

 

O druhé prekvapenie 3. kola sa postarali Muflóni, ktorí remizovali s favoritom z Krásna. V bránke Muflónov sa zaskvel Matúš Papajčík.

 

 

 

St.Dominics Raková  1:11 HBK Raková

 

 

Góly: Jašurek 4 ( Kurej, Bazger 2), Kvašňovský 3 (Jašurek 3), Papík 2 (Jašurek, Bazger), Bazger, Zajac ( Bazger) - Rudinský ( Patyk).

 

Strely : 15/6

 

 

V poslednom zápase si skrížili hokejky mladíci z Rakovej so svojimi staršími kolegami. Zápas dopadol lepšie pre starších a skúsenejších, ktorí sa vďaka nevídanej efektivite (15 striel – 11 gólov) dostali na druhé miesto tabuľky.

 

 

Hráč kola:


Jašurek Lukáš (Hbk Raková)

-Lukáš Jašurek bol takmer pri všetkých góloch svojho tímu, v 2 zápasoch nazbieral 9 bodov (4+5) a aj vďaka nemu Hbk Raková v tabuľke stúpa.


Brankár kola:

 

Čuboň Jakub (Hbk Turzovka)
-Jakub Čuboň sa postaral o najväčšie prekvapenie 3. kola. V zápase proti Hbk Panthers Skalité dokonale vygumoval všetkých strelcov súpera a najmä vďaka nemu ukradla Turzovka favoritovi aspoň bod
ík.

 




Hlavní partneri

zahrapartnersdarmaautoskola martausmarian hlavactrapperlevel upkysucka izbapavol olesnanikberndorf123 mobilurpinerpro educou halierikakia nadaciadruckermoda z drevars auto

Partneri

moj nabytokkia cadcatbcvanessarevital woodmaisb10npbmobilmarketplotymatrixmasiarstvofskfirma martausherny bazarkuchynske studioibvkubacleanexfoxroofakvaristikapajerpegassantomaxmightytkca cargopngkckucotespramdmsystemenzoannasyrarnadrmaxfankofresh itpaluchhafkaelkarovderpolluxredosbistrohockeyfarsetstreet medianovatechstepscykloprofitnessstolarstvoekmabuspavlikbabadtodakorybahamasalciernesvrcinovecskalitecaskarabeusmasazne studioxepapdomzmborinafenixtradiciemitkavrbaprivarovaeopravatoleohudobninybmokhidden

Mediálni partneri

mycbradolskysportvinmk

PODPORTE NÁS - 2% Z DANE

          logo2