• Slider 3
  • Slider 5
  • Slider 7
  • juniory
  • Slider 8
A+ A A-

 

V Piatok 28.10.2011 sa odohralo 2.Kolo Juniorskej Kysuckej Hokejbalovej Ligy (JKHL) HBC

 

Panthers Skalité odhoralo 2 zápasy.

 

HBC Panthers Skalité 5:0 Svrčinovec Eagles (2:0)-(1:0)-(2:0)

 

Góly: P.Firek 3 (P.Grochal, Ľ.Gerát 2), P.Grochal (Ľ.Gerát), L.Potočár

Brankár: J.Grochal 8/0 úspešnosť 100 %


Tresty: J.Bobek 2 min.

 

Rozhodca: František Ujházi

 

Zostava - HBC Panthers Skalité -


Brána:

Brankár Jakub Grochal


Obrana:

1.Line M.Krenželák - A.Stuchlík

2.Line M.Tomica - L.Potočár


Útok:

1.Line P.Firek (C) - Ľ.Gerát (A) - P.Grochal (A)

2.Line J.Bobek - M.Janík

 

Do nášho druhého zápasu v Juniorskej Kysuckej hokejbalovej ligy  sme nastúpili proti tímu Svrčinovec Eagles. Na zápas sme prišli v menej početnej zostave ale v zápasu samotnom, sa to vôbec neodrazilo na našom výkone. Hrali sme pekný kombinačný hokejbal ktorý narúšal obranný val Svrčinovcu Eagles. A po niekoľko sľubných akciách sme konečne prekonali brankára Svrčinovcu. Náš prvý gól zaznamenal Kapitán Skalitého Peter Firek  ktorý skóroval ešte dva krát a dostal sa na čelo strelcov ligy.  Postupne sa k Firekovi  pridal Patrik Grochal ktorému na jeho piaty gól v sezóne nahrával Ľubomír Gerát. V tomto zápase na prázdno  nevyšla  ani naša defenzíva. "Bek" Skalitého Lukáš Potočár upravil výsledok na 5:0 keď spoza modrej vystrelil a jeho strela si našla cestu do siete Eagles.

(PG) ©

 

 


HBC Panthers Skalité 6:0 HBK Raková (2:0)-(2:0)-(2:0)

 

Góly: P.Grochal 3 (P.Firek, J.Bobek) P.Firek 2 (Ľ.Gerát) M.Krenželák (P.Grochal)

Brankár: J.Grochal 12/0 úspešnosť 100 %


Tresty: 0:0

 

Rozhodca: František Ujházi

 

Zostava - HBC Panthers Skalité -


Brána:

Brankár Jakub Grochal


Obrana:

1.Line M.Krenželák - A.Stuchlík

2.Line M.Tomica - L.Potočár


Útok:

1.Line P.Firek (C) - Ľ.Gerát (A) - P.Grochal (A)

2.Line J.Bobek - M.Janík

 

 

V Piatok 28.10.2011 sme sa v šlágri kola stretli s klubom HBK Raková  naším odvekým rivalom v Juniorskej Kysuckej hokejbalovej ligy. Do zápasu vstupovali obidva celky s jasným cieľom a to vyhrať. Hneď po buly mali jasnú prevahu Panteri ktorý sa do zápasu pustili veľmi odhodlaný a nedali prakticky šancu Rakovej vystreliť na svoju  bránu. Góloví účet otvoril Patrik Grochal ktorí zostal pred brankárom Rakovej úplne voľný a zavesil do horného rohu braný a tím sa začal gólostroj Skaliťanov.  Patrik Grochal pridal na svoje konto ešte dva presné zásahy ku ktorému sa pridal Kapitan Panterov Peter Firek dvoma  presnými zásahmi. Peter Firek šiel príkladom pre svoj tím celý zápas  Bodku zápasu dal Marian Krenželák svojim gólom od modrej čiary prekvapil súpera a rozvlnil svieť Rakovej. Marian Krenželák  sa po svojej ročnej pauze vrátil späť do herného kolotoča. Svoj skvelý zápas odohrala aj naša obrana Ján Bobek s Mariánom Krenželákom neprepúšťali hokejbalistov z Rakovej na nášho brankára Jakuba Grochala ktorý sa mohol po zápase tešiť už s 3 čistého konta v rade. Po tomto vyhratom zápase sme ostali kraľovať na prvom mieste v tabuľke so skoré 16:0

(PG) ©

 

Ostatné výsledky:

 

Hbk Skalité Wolfs 2:1 St. Dominics Raková

 

Góly: Stenchlák, Straka ( Chromiak) - Pohančeník

 

Strely : 6:5

Ďalší zo zápasov mladých pušiek dopadol lepšie v prospech hráčov zo Skalitého, ktorí väčšiu časť zápasu viedli o 2 góly. Hoci Rakovanom sa necelé 2 minúty pred koncom podarilo znížiť, k vyrovnaniu sa už nedostali a Wolfs sa tak dostali na druhé miesto v tabuľke hneď za svojich starších kolegov.

 

Hbk Muflóni 1:3 Hbk Turzovka

 

Góly: Golis (Truchlý) – Blažek, Poláček, Slíž

 

Strely : 9:8

Skóre otvorili na konci prvej tretiny hráči Turzovky, Muflónom sa podarilo vyrovnať v druhej tretine počas presilovky. O svojom víťazstve rozhodli Turzovčania až v záverečnej tretine, kedy dvomi gólmi zlomili odpor Muflónov.

 

Hbk Krásno Sparrows 3:0 HBK Bistro pod Lipou

 

Góly: Podolák ( Krkoška), Miko (Válek), Graňa

 

Strely : 7:4

Prvých bodov v súťaži sa dočkali hráči Krásna, ktorí si poradili s Bistrom 3:0. Šance na skórovanie boli na oboch stranách, no zatiaľ čo Krásňania tie svoje premieňali, tutovky Bistrákov končili na výborne chytajúcom Pečalovi v bránke Sparrows.

 

 

Hráč kola: Grochal Patrik (Skalité Panthers)

- Patrik Grochal získal v 2 zápasov 6 kanadských bodov (4+2), v zápase proti Rakovej sa blysol hattrickom a aj vďaka jeho produktivite sú Panteri na čele tabuľky.


Brankár kola: Pečala Patrik ( Krásno Sparrows)

- Patrik Pečala skvelými zákrokmi podržal svoj tím v zápase proti Bistru, spálil viacero vyložených šancí protivníka a na svoje konto si pripísal prvý shotout v sezóne.

 

 

 

Hlavní partneri

zahrapartnersdarmaautoskola martausmarian hlavactrapperlevel upkysucka izbapavol olesnanikberndorf123 mobilurpinerpro educou halierikakia nadaciadruckermoda z drevars auto

Partneri

moj nabytokkia cadcatbcvanessarevital woodmaisb10npbmobilmarketplotymatrixmasiarstvofskfirma martausherny bazarkuchynske studioibvkubacleanexfoxroofakvaristikapajerpegassantomaxmightytkca cargopngkckucotespramdmsystemenzoannasyrarnadrmaxfankofresh itpaluchhafkaelkarovderpolluxredosbistrohockeyfarsetstreet medianovatechstepscykloprofitnessstolarstvoekmabuspavlikbabadtodakorybahamasalciernesvrcinovecskalitecaskarabeusmasazne studioxepapdomzmborinafenixtradiciemitkavrbaprivarovaeopravatoleohudobninybmokhidden

Mediálni partneri

mycbradolskysportvinmk

PODPORTE NÁS - 2% Z DANE

          logo2